Toast Noworoczny na rzecz Stowarzyszenia

IMG_20200124_19005724.01.2020 r.  w salach pałacu w Objezierzu odbył się Toast Noworoczny organizowany przez Burmistrza Obornik Tomasza Szramę, który dla nas był miłą niespodzianką. Tradycją jest, że podczas tej uroczystości organizowana jest licytacja różnych wartościowych przedmiotów a dochód z niej przekazywano na pomoc potrzebującym osobom i organizacjom. Decyzją burmistrza Tomasza Szramy beneficjentem tegorocznej licytacji było Stowarzyszenie Przyjaciel. Dochód, który zasilił nasze konto zostanie przeznaczony na dofinansowania turnusów rehabilitacyjnych naszych podopiecznych. Ponadto w holu pałacu panie z zarządu zorganizowały stoisko, gdzie również można było wesprzeć Stowarzyszenie kupując fanty w postaci prac dzieci czy podarowane nam przez innych ofiarodawców fanty. Ciekawostką były wiersze czy obrazy autorstwa terapeutki zajęciowej. Wszystkim osobom biorącym udział w licytacji, osobom zainteresowanym naszym stoiskiem, darczyńcom oraz osobom wspierającym to przedsięwzięcie  składamy serdeczne podziękowania.

Zarząd  Stowarzyszenia