Taneczne Mikołajki – Rokietnica 2019

6-MIkołajki-2019-002-356x500

6 grudnia br.  na holu Szkoły Podstawowej w Rokietnicy przy ul. Trakt Napoleoński  16 odbyły się wyjątkowe Mikołajki, wyjątkowe - bo taneczne, wyjątkowe - bo charytatywne, wyjątkowe - bo każdy uczestnik zabawy zostawał św. Mikołajem obdarowując czekoladą ( wstęp na imprezę)  podopiecznych  Stowarzyszenia Pomocy Dzieciom i Młodzieży Niepełnosprawnej „Przyjaciel”.

Organizator Pani Magda Andrzejewska i grono zaprzyjaźnionych osób, firm, urzędów zadbali o to, by to wyjątkowe popołudniowe spotkanie na długo zostało w pamięci jego uczestników.

Wszystkim małym Mikołajom, Pani Magdzie , Panu Michałowi i wszystkim organizatorom  w imieniu naszych podopiecznych  dziękujemy gorąco za przekazane słodycze. Dziękujemy  za wspaniałą akcję charytatywną, dzięki której  podarowano im także uśmiech i radość, która pogłębiła wśród naszych członków  wiarę w drugiego człowieka. Po raz kolejny przekonali się, że nie są sami. DZIĘKUJEMY!!!